dissabte, 14 de gener del 2012

10 de gener de 2012

A la sessió de dimarts, vam continuar treballant amb el StopMotion que havíem deixat al Nadal.
Com vaig comentar en aquella sessió, no havia entès que s’havia de fer i, per tant, no vaig poder seguir la feina. Ara, un cop poder preguntar a la professora algunes coses que no enteníem, vam poder continuar la feina i deixar-la més o menys enllestida per poder-la acabar a casa.
Per tal de fer la historia, vam començar fent el primer fotograma amb les fruites protagonistes i pensant que podrien fer a partir d’allà. Vam començar a fer els primers fotogrames i, per tal de veure si la feina s’estava fent bé, vam començar el vídeo agrupant les imatges en ordre. Un cop vist el resultat i preguntant alguns aspectes claus del vídeo, vam continuar la feina.

En aquesta sessió tinc la sensació d’haver aprofitat més el temps que en d’altres, com ja vaig comentar en algunes sessions anteriors. Tot i que al principi teníem alguns problemes i vam haver de tornar a començar diverses vegades, ara considero que ja sabem com s’ha de fer la feina i poder-la acabar a casa tranquil·lament.
Quant a la feina a fer, considero que no és difícil, atès que es tracta d’anar fent fotogrames amb petits canvis d’un a l’altre, però tot i així és bastant pesat per la quantitat de fotogrames que s’han de fer per un segon del vídeo. No obstant això, un cop agafat el ritme, no és gaire complicat. Encara que, el vídeo que estem realitzant nosaltres és curt i fàcil, però considero que els grans StopMotion, com els que fan per pel·lícules o d’altres, són molts complicats i tenen molta feinada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada