dimarts, 4 d’octubre del 2011

4 d’octubre de 2011


A la sessió d’avui ha sigut molt teòrica i ens han parlat de la imatge digital i del color. Ens han explicat molts aspectes de la imatge i dels colors d’aquesta, de manera que la professora ha estat tota l’hora parlant-nos d’aquest tema i explicant-lo amb l’ajuda del powerpoint i les imatges que hi havia en ell. Tot i que s’ha d’afegir que les imatges a la pantalla de l’aula no es veuen bé i és millor mirar-les cadascú des de l’ordinador.
El tema és interessant, però he tingut la sensació de no entendre res. Com que hi havia molta cosa per dir, penso que anava una mica ràpid i es donava per suposat que coneixíem els noms que ens estava dient. Alguns d’aquests noms importants que s’han escoltat avui sí que n’he sentit a parlar i conec que volen dir, però d’altres era la primera vegada que els sentia i no he entès gaire bé que signifiquen.
Espero que el proper dia que treballem aquests aspectes, el meu aprenentatge sigui més satisfactori. Potser perquè s’ha donat molt ràpid o perquè no entenia algunes paraules ni el que s’intentava explicar, m’he sentit bastant perduda a la sessió d’avui. Tot i així, el tema dels colors i les diferents maneres de veure una mateixa imatge, trobo que és interessant i curiós alhora. Com ja he comentat, espero aprofundir-ne més a la propera sessió de manera que em quedi tot més clar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada