diumenge, 2 d’octubre del 2011

29 de setembre del 2011


A la sessió de dijous, vaig aprendre a utilitzar el programa Movie Maker per tal de crear un vídeo a partir d’una fotografia, una cançó i un escrit relacionat amb la nostra educació i les TIC. Com que mai havia utilitzat aquest programa, primer hem hagut d’escoltar les explicacions del professor de manera que després poguéssim treballar les parelles autònomament. El Movie Maker m’ha semblat un programa bastant interessant. Trobo que és senzill d’utilitzar i útil per al nostre aprenentatge, per fer-lo servir més endavant. No m’ha costat gaire entendre el mecanisme del programa, tot i que anaven sorgint dubtes durant el procés. Un dels dubtes principals era com poder incloure l’escrit al vídeo, ja que l’extensió no permetia posar-lo en forma de títol. Per tant, hem hagut de fer l’escrit a part, en format jpeg, per tal de poder-lo incloure al vídeo.
Tot i que m’havia costat trobar la fotografia i la cançó adient per al treball del vídeo, penso que el resultat serà gratificant. Hauré après a realitzar un vídeo amb el programa Movie Maker.

A més del resultat del vídeo, també s’ha de comentar el fet de treballar en equip, ja sigui en parelles o en un grup. És important aprendre a treballar conjuntament amb altres persones, perquè al nostre futur laboral és una de les claus d’un bon funcionament a l’hora de treballar. Sempre he pensat que treballant amb altres persones aprens molt més, de manera que es realitza el treball amb altres idees diferents o semblants a la teva, i com s’acostuma a dir: dos caps pensen més que un. Encara que a vegades costa treballar amb altres persones. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada