dimecres, 2 de novembre del 2011

27 d'octubre de 2011

A la sessió de dijous, vam treballar per primer cop amb l'Eduard i vam aprendre a utilitzar el Jclic, del qual ens van parlar una mica què era i com funcionava a la conferència de divendres dia 21.
El Jclic és un programa molt interessant per realitzar activitats, mitjançant diverses pantalles, per als nens petits, de manera que utilitzin l’ordinador com una eina més per aprendre diverses matèries o d’altres temaris que es vulguin treballar d’una manera més pràctica amb l’ordinador.
En aquesta sessió, ens va recordar el professor el què ens van explicar a la conferència, per tal de poder-lo fer servir i veure una mica com es construeixen les diverses pantalles. Després, per parelles vam haver de crear unes pantalles amb les activitats que volguéssim. Amb la meva companya, vam fer la pantalla de presentació amb el títol del tema de les activitats: els lleons. A continuació, vam crear dues pantalles més, una d’un puzle i una altra de relacionar. Gràcies a les explicacions del professor i indagant una mica pel programa, vam aprendre a crear diverses pantalles d’activitats.
M’ha agradat aprendre a fer ús del Jclic. Considero que és molt interessant i útil per als nens, ja que aprenen d’una manera diferent i utilitzant l’ordinador. A més a més, és una manera molt pràctica i dinàmica d’aprendre. És poden fer de temaris molt diversos i en relació amb matèries molt diverses, com matemàtiques o historia. També es poden realitzar activitats per a diversos nivells, segons l’edat dels nens o segons el nivell de coneixement d’aquell tema. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada