divendres, 4 de novembre del 2011

3 de novembre de 2011

A la sessió d’ahir, vam tornar a fer classe amb en Joan-Anton. Ens va explicar els dos treballs que haurem de realitzar en aquestes últimes setmanes abans de Nadal, per tal de preparar les exposicions que haurem de fer els dies corresponents.
Per una banda, el primer treball consisteix en triar uns dels títols que ens ha donat el professor i llegir tot el que ens explica. El meu grup va triar: Aprendre a conviure i a habitar el món. En aquest apartat, ens explica diverses maneres de treballar-ho a partir de la imatge, el so, recursos d’Internet i tipologia de textos. Ens haurem de llegir el què ens explica i comentar en cinc minuts, a l’exposició, el què ens sembla més important.
Per una altra banda, el segon treball consisteix en anar a visitar un centre i analitzar-lo des del punt de vista de la seva relació amb les TAC, a partir d’una guia d’anàlisi que ens proporciona el professor.
Quant als dos treballs, crec que són interessants per veure de quina manera es poden treballar les TIC amb diversos recursos, i a més a més, veure com treballen i fan ús de les TAC a un centre determinat.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada