dissabte, 17 de desembre del 2011

13 de desembre de 2011

A la sessió de dimarts, vam treballar la creació d’imatges vectorials a partir del programa CorelDraw. Com que no hem va quedar del tot clara la definició de imatge vectorial, vaig buscar-la quan vaig arribar a casa. Per tant, una imatge vectorial és una imatge digital formada per objectes geomètrics independents, cadascun d’ells definit per diferents atributs matemàtics de forma, posició, color, entre d’altres. És a dir, que es poden crear imatges a partir de parts o segments d’una imatge, i aquesta es pot variar quant a color, posició i d’altres aspectes.

Per tal de crear les nostres imatges vectorials, vam haver de buscar una fotografia d’una fruita a Internet i obrir-la amb aquest programa. Després amb les diverses instruccions que ens va donar la professora, anàvem separant les diverses parts de la fruita. Per exemple: d’una taronja pel mig, dividíem la part de fora (taronja), la part de la pell (groga), la part del suc (taronja) i la petita part del mig (groga). Així, amb aquestes parts, després les anàvem pintant amb els colors semblants que la fotografia, de manera que quedava la taronja com si estigués feta en dibuix.

Aquesta sessió m’ha agradat perquè ha sigut dinàmica, quant a seguir les instruccions de la professora i anar fent-ho alhora. Quan he entès més o menys com es feia, he anat corregint a la meva manera les parts que no havia fet bé en un començament. La feina va quedar per acabar el pròxim dia, que espero acabar d’entendre per a què serveix la imatge vectorial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada