dijous, 8 de desembre del 2011

24 de novembre de 2011

Aquest dijous vam realitzar una sessió de treball en grup per tal de parlar dels treballs que teníem pendents per acabar i preguntar dubtes al professor.
En la primera part de la classe, vam estar parlant sobre les exposicions que havíem de fer més endavant i la preparació d’aquestes. A més a més, vam estar enllestint altres activitats que teníem pendents de l’assignatura, tant en parelles com individualment. Aquestes sessions de treball en grup ens serveixen per poder aclarir dubtes que tenim amb el professor i per posar-nos d’acord en aspectes dels treballs amb les persones que no coincidim en altres moments del dia. També ens serveix per avançar la feina amb tot el grup complet, que a vegades costa realitzar fora de classe.
En la última part de la classe, vam tenir una petita reunió del grup amb el professor per parlar-ne de dubtes sobre els treballs que estàvem realitzant i, sobretot, sobre el projecte. El treball del projecte ens resultava una mica distant al principi, atès que no enteníem que havíem de fer realment i no sabíem per on havíem de tirar. Cadascuna de nosaltres vam entendre una cosa diferent i no quedava clar quina era la feina del projecte. Després de parlar-ne amb el professor, vam començar a tenir una idea sobre el treball i vam pensar sobre quin tema tractaríem al projecte per tal de rumiar sobre la primera part que havíem de realitzar del treball.
Aquestes sessions són interessants per tal de reunir al grup i poder aclarir dubtes del treball per posar-nos mans a l’obra fins a un objectiu comú. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada