dijous, 8 de desembre del 2011

22 de novembre de 2011

En aquesta sessió de dimarts, vam treballar els retrats simètrics i la seva construcció amb el programa Photoshop. Per realitzar el nostre retrat simètric, vam utilitzar una de les fotografies en primer pla que ens vam fer a la sessió dels angles de visió. Vam haver de separar la imatge en dos costat, dret i esquerre, i aplicar la mateixa fórmula als dos costats per tal de veure les simetries de la nostra cara. Realment podem adonar-nos que no som simètrics realitzar aquesta activitat, tot i que la cara de la fotografia que vam utilitzar potser no estava del tot recta.
La sessió m'ha resultat interessant, atès que sempre m'ha fet gràcia els retrats que surten de la activitat, que a l'aula ens hem estat rient una mica del resultat que anava sorgint. A més a més, trobo que és molt curiós realitzar aquesta activitat per adonar-nos que no som simètrics realment. I seria una activitat interessant per realitzar amb els infants i fotografies seves, de manera que observessin quins canvis sorgeixen si intentem fer simetria.
Tot i així, trobo que seria una activitat complicada per a què la puguin dur a terme els nens, ja que el programa Photoshop és complicat pels infants tan petits. De tota manera, seria curiós fer-ho i que ells poguessin veure-les i, a partir dels seus retrats simètrics, treballar el concepte de simetria i parlar-ne una mica amb ells.
M'ha agradat la dinàmica que s'ha portat en aquesta sessió, on la professora ens ha anat donant instruccions i alhora les hem anat realitzant. Encara que resultava una mica estressant quan no ens sortia el que havíem de fer i no podíem seguir els següents passos. Considero que la sessió ha estat plena de riures i amb uns resultats fotogràfics molt còmics.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada