dissabte, 4 de febrer del 2012

31 de gener / 2 de febrer del 2012

En aquestes últimes dues sessions, hem estat acabant totes les tasques que quedaven pendents per avaluar, com és la pàgina web i totes les parts del projecte.
Vam acabar la pàgina web amb totes les tasques realitzades amb els tres professors penjades al servidor. També vam fer el pòster per a la fira, i vam acabar els últims retocs del treball del projecte i els materials que utilitzàvem.
El dijous dia 2 de febrer estava tot preparat per fer la fira el divendres al matí, però com va nevar i havien advertències per divendres que seria pitjor, al final no es va poder realitzar la fira i el projecte el vam haver de presentar només pel Campus Virtual.

Com a resum de l’assignatura, dir que he après moltes coses i molts programes que abans ni se’m passaria pel cap mirar-ho, i d’altres coses que he après de programes que ja coneixia però no utilitzo gaire. En definitiva crec que ha sigut un aprenentatge bastant gran en poc temps. Com a queixa, només diria que a les classes m’he sentit moltes vegades que estava perdent el temps i no es podia fer tot a l’aula perquè no donava temps a totes a parlar amb el professor i no es podia resoldre els dubtes ràpid per tal de poder continuar amb la feina, sense estancar-nos. No obstant, com ja he dit, considero que he après molt durant aquests mesos, moltes coses que hem serviran pel meu futur com a mestra d’Educació Infantil i com a part d’un món ple de tecnologies.
 FI DEL BLOG D'ALFABETITZACIÓ DIGITAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada