diumenge, 29 de gener del 2012

26 de gener de 2012

En aquesta sessió de dimarts, hem continuat amb la realització de la pàgina web del portafoli. Ens han ensenyat un altre programa per penjar la pàgina web del Kompozer al servidor per tal que tothom la pugui veure i els professors puguin veure-la i avaluar-la.  
Considero que he après bastant bé com va el programa per poder pujar pàgina al servidor, tot i que encara no ens servia de gaire saber-ho, atès que encara no havíem acabat de fer les pàgines web.
Com ja ha passat moltes vegades, no podem resoldre els dubtes perquè el professor està parlant amb d’altres companys, i no podem continuar amb la tasca si no ens resol el dubte. Com sempre, arriba el final de la classe i em aprofitat poc el temps per realitzar la tasca a l’aula. Considero que han menyspreat el temps que necessitem per fer la pàgina web, atès que van dir que seria una cosa ràpida, que només es tractava de fer enllaços. No obstant, ja hem perdut per fer això dues sessions, i encara no està acabat a una setmana d’acabar l’assignatura i amb el projecte per fer en aquests dies. Espero que aquesta última setmana ens doni temps per acabar-ho tot perquè sinó acabaré l’assignatura amb mala gana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada