dissabte, 21 de gener del 2012

Entorns Virtuals i Mitjans d’Ensenyament i Aprenentatge aplicats a l’Educació Infantil

Personalment, considero que és important l’ús dels diversos Entorns Virtuals i Mitjans d’Ensenyament i Aprenentatge aplicats a l’Educació Infantil, encara que pot tenir aspectes positius i d'altres negatius, segons l'ús i la importància que se'ls doni.  
Per una banda, és positiu atès que els infants han d’aprendre a conviure en un món que es mou per les tecnologies. Per tant, han de ser competents en l’ús de les tecnologies per tal d’aprendre les noves formes d’educació actuals. A més a més, les tecnologies són importants quant a la informació i la comunicació que ens proporciona de manera instantània.
Els diversos Entorns Virtuals i Mitjans d’Ensenyament i Aprenentatge poden donar facilitats en l'aprenentatge a les aules, a més de ser una forma diferent i interessant per aprendre.
Per una altra banda, pot tenir conseqüències negatives com ara la sobreexplotació de les tecnologies; l’ús exagerat de les tecnologies deixant de banda altres formes d’educar encara vigents i adequades. Per aquest motiu, considero que s’ha de fer ús de les tecnologies, però sempre de forma moderada, sense oblidar l’ensenyament tradicional dels llibres, el llapis i la pissarra.  
Per tant, s’ha de potenciar els aspectes positius i trobar els negatius per tal de no fer un mal ús de les tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada