divendres, 20 de gener del 2012

19 de gener de 2012

A la sessió de dijous, vam estar treballant amb el projecte final de l’assignatura. Vam tenir una petita reunió amb el professor per comentar-li com portem el treball, la idea que tenim de tot, i quins dubtes ens estan sorgint.
Quan vam començar a parlar sobre el treball i el que havíem de fer, vaig estar molt perduda atès que tenia una idea equivocada del treball. Però després de parlar-ho ens va quedar més clar. Vam adonar-nos que encara ens quedava més feina de la que teníem prevista, però també teníem algunes coses avançades.

En aquesta reunió, també vam comentar alguna coseta de l’assignatura en general i dels treballs que quedaven per fer i vam adonar-nos que quedava poc temps i moltes coses sense fer. També estic una mica desconcertada perquè a última hora ens han explicat que hem de fer un treball de tota l’assignatura, que almenys jo no havia sentit mai que s’havia de fer. Considero que aquest tipus de aspectes s’haurien de parlar abans, i no les últimes setmanes que estem més nerviosos pels exàmens i els treballs que hem d’acabar.
La sessió, en general, ens ha ajudat a avançar i entendre bé el treball a fer. I ens ha servit per avançar feina que teníem per fer amb el grup. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada