diumenge, 29 de gener del 2012

24 de gener de 2012

En aquesta sessió de dimarts, hem començat a parlar i treballar el portafoli. El portafoli d’aquesta assignatura consisteix en fer una pàgina web on hi estiguin enllaçades totes les tasques realitzades durant el curs amb els tres professors.
Per començar, ens han ensenyat com funciona el programa Kompozer per tal de muntar la pàgina web que després es penjarà al servidor. Tot i que en un principi el portafoli era individual, vam arribar a l’acord de poder fer-ho en parelles, atès que aquestes últimes setmanes estàvem bastant enfeinades com per fer a classe cadascun la seva pàgina web. A més a més, a classe no podem fer-ho cadascun perquè no hi ha ordinadors per a tots que funcionin correctament. També tenint en compte que les tasques que s’han realitzar eren en parelles o en grup majoritàriament, és més lògic fer la pàgina per parelles.
En aquesta sessió hem après com funciona el programa per fer una pàgina web. Considero que he après bastant bé com va el programa per poder muntar una pàgina adequada, tot i tenir encara dubtes per preguntar als professors. No obstant, trobo que es perd bastant el temps a classe perquè som molts per poder resoldre els dubtes de tots a temps per poder continuar amb la feina i poder realitzar dins de les hores de classe, sense necessitat d’haver de fer-ho a casa, on no podem preguntar i no tenim la majoria de programes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada